1. Gada rezultāti un sasniegumi

 

Northcon 2022. gadu ir pabeidzis ar rekordlielu saražoto un piegādāto māju daudzumu. Neskatoties uz ļoti sarežģīto gadu, ko izraisīja ļoti straujš izejvielu cenu kāpums, mēs savu produkciju esam eksportējuši vairāk kā nekad agrāk. Jau tradicionāli – 95% no mūsu saražotās produkcijas tiek eksportēti uz Norvēģiju, Zviedriju, Dāniju, Franciju un Nīderlandi.

Mums ir bijis rekorda gads pēc šādiem kritērijiem:

Uzmontētā dzīvojamā platība – 7664 m2

Saražoto paneļu apjoms – 26 640 m2

Saražotas un uzmontētas mājas – 63 mājas

Kopējais apgrozījums – vairāk nekā 8 000 000,- EUR.

 

Bez mūsu tradicionālajiem Norvēģijas un Zviedrijas tirgiem, šogad esam savas piegādes tirgu paplašinājuši ar Dāniju un ar tur piegādātām 9 mājām, Latviju ar 2 mājām un šobrīd esam sākuši izstrādāt 2 jaunus tehniskos projektus mājām, kas tiks piegādātas uz Nīderlandi 2023. gadā.

Mūsu uzņēmuma galvenais darba kritērijs ir – kvalitāte vispirms! Un to mēs cenšamies nodrošināt pilnīgi visos būvniecības etapos sākot ar tehnisko projektēšanu un beidzot ar mājas nodošanu un atslēgu nodošanu mūsu klientiem.

Par spīti saspringtajai situācijai pasaulē, mūsu pastāvīgie klienti izrāda lojalitāti mums un esam nodrošinājuši ar pasūtījumiem jau 2023. gada pirmo pusi.

  1. gadā jūs redzēsiet mūsu mājas Norvēģijā, Zviedrijā, Dānijā, Nīderlandē, Latvijā un Francijā.

 

Paldies visiem SIA Northcon klientiem un piegādātājiem un ikvienam mūsu darbiniekam.

 

Novēlu, lai 2023. gads pasaulei nes ilgi gaidīto mieru!